Snel een lekkage opsporen in Den Bosch

U kunt ervoor kiezen om zelf een lekkage op te sporen. Veel lekkages zijn echter niet zichtbaar. Hoewel er soms vocht- en schimmelplekken ontstaan, is dit vaak niet de locatie van het lek zelf. Vaak zit de lekkage verstopt achter muren, boven plafonds of onder vloeren. Daar zitten bijvoorbeeld leidingen die lek zijn. Voorkom hak- en breekwerk, schakel in de regio Den Bosch Moorman Totaal Techniek in.

Wij sporen als ervaren lekdetectiebedrijf uw lekkage snel en vakkundig op. Zo voorkomt u niet alleen schade, maar ook overlast en kosten. Veel verzekeraars vergoeden onze werkzaamheden omdat veel hak- en breekwerk wordt voorkomen.

Onze werkwijze

Wij zetten onze klanten altijd voorop. Daarom werken wij transparant en overleggen we steeds onze stappen met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Indien u een lek heeft of u hier een vermoeden over heeft, komen wij langs voor een analyse. Vervolgens zetten we onze geavanceerde apparatuur in om het lek te traceren. Dat kunnen we bijvoorbeeld doen met infrarood, geluidsgolven of een camera inspectie. Is uw lek gevonden? Dan kunnen we het lek meteen herstellen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Bel naar 073 - 799 90 91, of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag. Voor lekkage opsporen bent u in en om Den Bosch bij ons aan het juiste adres!