Lekkage in Den Bosch?

Lekdetectieservice Nederland heeft een oplossing voor elke lekkage. Daarvoor maken we gebruik van thermografie, endoscopie, ultrasone detectie en traceergasdetectie. We weten precies welke techniek we moeten toepassen op welke locatie.

Deze moderne technieken zetten we in om lekkages te vinden zonder uw materialen te breken. Dit in tegenstelling tot veel loodgieters. Omdat zij niet over deze geavanceerde middelen beschikken, zijn zij vaak genoodzaakt om uw muren, plafonds of vloeren deels te slopen. Hierdoor heeft u niet alleen meer overlast, er is ook een grote kans dat de verzekeraar deze kosten niet zal vergoeden. Schakel ons daarom in Den Bosch of omgeving in!

Soorten lekkages

Waar uw lekkage ook zit, wij kunnen met onze detectiemethoden uw lek snel vinden. Wij hebben veel ervaring met de onderstaande lekkages:

Neem contact op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons op het nummer 073 - 799 90 91, dan vertellen we u meer. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vervolgens vlug van ons. In en om Den Bosch bent u voor eerste hulp bij lekkage bij ons aan het juiste adres!