Lekkage in Rosmalen? Kies voor lekdetectie

Woont u in Rosmalen en is er sprake van lekkage in uw woning? Heeft u veel last van condens, ontstaan er vocht- en schimmelplekken of loopt uw waterrekening op onverklaarbare wijze op? Lekkage is een vervelend probleem, vooral omdat het lek zelf niet gemakkelijk zichtbaar te maken is. Door uw gehele woning loopt een complex netwerk van waterleidingen, afvoerleidingen en rioolbuizen. Als een deel van het leidingwerk verkeerd is gelegd, niet juist op elkaar aansluit of als uw woning is gaan ‘werken’ kan er gemakkelijk lekkage ontstaan.

Het probleem is dat leidingwerk netjes is weggewerkt onder de vloer of achter een muur. U kunt dus niet zomaar met het blote oog de leiding nalopen op zwakke plekken. Een lekdetectie expert kan dit wel, met behulp van speciale apparatuur. Bijvoorbeeld door een warmtebeeldcamera, ultrasone geluidsgolven of een speciaal traceergas wordt ieder lek opgespoord, zonder hiervoor te hoeven hakken of breken. Een schadevrije aanpak dus!

Wij staan voor u klaar

Moorman Totaal Techniek is als lekdetectie expert actief in de regio Rosmalen. Onze ervaren vakmannen zien vaak al in een oogopslag welke dectectiemethoden we het beste kunnen gebruiken om een lek in uw woning op te sporen. Iedere situatie is anders, dus ook onze aanpak verschilt per keer. Waar u wel altijd op kunt rekenen is dat we uw woning niet beschadigen!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of woont u in Rosmalen en wilt u graag meteen een afspraak maken voor lekdetectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 - 799 90 91, of kies voor het invullen van het onderstaande formulier. We zijn u met plezier van dienst!

Offerte aanvragen